De visie van Lexicom

ICT in dienst van mensen

Lexicom is niet het zoveelste ICT bedrijf. Lexicom is ontstaan uit een ideaal. Wij zijn een organisatie die draait om mensen. Om de manier waarop we met elkaar samenleven, samenwerken en omgaan. In onze visie wordt automatiseren niet altijd gezien als het hoogste goed. Maar bij ons staat ICT in dienst van mensen, in plaats van andersom.

Alles wat wij doen, doen wij met oprechte aandacht voor onze klanten en hun medewerkers. Wij bundelen krachten om iets te kunnen veranderen. Onze kracht is het leveren van maatwerk. Dit doen wij vanuit een kleine compacte organisatie met korte lijnen en sterk concurrerende tarieven. Wij zorgen goed voor onze medewerkers zodat zij goed voor u kunnen zorgen. We zijn dan ook niet blind op jacht naar nieuwe klanten, de meerwaarde moet duidelijk voor beide partijen aanwezig zijn.

Wij geloven in een eerlijke manier van zaken doen en gaan voor langdurige relaties. Niet door het aangaan van langdurende contracten, maar op basis van klanttevredenheid. Snelle groei is niet het doel, duurzaamheid en continuïteit is waar we voor staan. Alles staat in dienst van de klant, dat is de manier waarop wij geld willen verdienen.

Hoe wij dit doen

Telecom- en werkplekbeheer wordt door Lexicom gezien als een belangrijke ondersteuning voor uw bedrijf. Die ondersteuning benadrukken wij door ons als "Collega" op te stellen en niet als externe partij. Als collega zijn we altijd dichtbij om te helpen. We doen dat door ons te verplaatsen in uw werksituatie, organisatie en bedrijfsprocessen. Zo helpen we de kosten beter te beheersen, beter bereikbaar te zijn voor uw klanten en zorgen we ervoor dat u over de juiste faciliteiten én juiste ondersteuning beschikt om altijd en overal, veilig én probleemloos, te kunnen werken.

Wij geloven dat je met investeren en eerlijk handelen de meest toekomstgerichte situatie creëert. In de bijna 20 jaar van ons bestaan hebben wij het vertrouwen gekregen van bedrijven en instellingen voor wie wij het beheer verzorgen. Vaak nadat we elkaar eerst hebben leren kennen op andere facetten van onze dienstverlening. Of omdat bestaande klanten ons aanbevolen bij hun relaties. Onze klanten bevinden zich over het algemeen in de grotere bedrijven en instellingen in de industrie en gezondheidszorg in Noord Nederland.

Onze referenties

Referenties Lexicom