Telecommunicatie... innovatie of consolidatie

Innovatie?

Uw huidige telefonie omgeving end of live? Voor veel telefonie systemen wordt door uw huidige leverancier het servicecontract niet meer onvoorwaardelijk verlengd. De technische levensduur is niet het probleem. Maar gedwongen een hoge investering of toch maar een poging vanuit de cloud? Het hoeft niet, zeker niet. Meestal is uw bestaande systeem nog prima te upgraden waardoor u voor een relatief kleine investering nog jaren vooruit kan. En het grootste voordeel: geen ingewikkeld en langdurig implementatietraject, geen afbreukrisico’s, en de bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit van uw bestaande systeem. Vaak is uw bestaande systeem na een upgrade geschikt om ook VOIP af te handelen, hiermee beschikt u over een perfect hybride oplossing met de voordelen van VOIP gecombineerd met de voordelen van traditioneel.

Echte innovatie dus met behoud van uw gedane investering. Ook is op deze mannier eenvoudig een private-cloud te creëren. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor upgrade van uw Ericsson MD110, Aastra MxOne, Philips/NEC, Alcatel of Nortel systeem.

Consolidatie?

Waarom investeren in een nieuw telecommunicatieplatform. Geen behoefte aan nieuwe functionaliteit, maar wel de zekerheid van continuïteit? Wij kunnen uw systeem nog jaren in onderhoud nemen, met volledige support en garantie op beschikbaarheid. Ook kunnen we het systeem van u overnemen en de dienstverlening op basis van pay-per-use aanbieden. We staan open voor alle opties, in een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden, en eerlijk, de onmogelijkheden.